Siemens iSensoric was-droogcombinatie WD15G442NL review

Siemens was-droogcombinatie WD15G442NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens was-droogcombinatie WD15G442NL

Name
Review score

Product informatie:

iQ500 iSensoric was-droogcombinatie
De Siemens WD15G442NL is een was-droogcombinatie met een efficiënte iQdrive motor en energieklasse A. De motor werkt met magneten waardoor de gebruikelijke wrijving tussen bewegende delen uitblijft. Dit maakt de motor niet alleen bijzonder stil, maar ook energiezuinig en vrijwel slijtvast. De wascapaciteit is 7 kg en de droogcapaciteit is 4 kg. Deze wasmachine centrifugeert tussen het wassen en drogen in een hoop vocht al uit jouw wasgoed op maximaal 1500 toeren per minuut.
Intuïtief te bedienen met een handige extra functie
Het grote LED-display zorgt voor optimaal gemak en maximale flexibiliteit bij het wassen. Je ziet in één oogopslag alle relevante informatie over het wasprogramma zoals programmastappen, temperatuur en snelheid. Bovendien biedt het display extra functies zoals de 24-uurs eindtijduitstel. Het display is te bedienen via de TouchControl tiptoetsen en draaiknop.
VarioPerfect: sneller en efficiënter wassen
Met VarioPerfect kun je de meeste programma's sneller of energie-efficiënter laten verlopen met de SpeedPerfect- en EcoPerfect-functies. Hiermee bespaar je tot wel 65% tijd en 50% energie. De VarioSoft trommel beschermt je kleding zonder in leveren op het hygiënisch wassen van het textiel. Dat kan dankzij het schuine reliëf.Heb je net een programma gestart als je erachter komt dat er nog een verdwaalde sok in de wasmand lag? Geen probleem: dankzij de bijvul-functie kan je tijdens het programma makkelijk nog wasgoed toevoegen.
Speciale programma's en functies:
Enkel spoelen
Mix
Outdoor/Impregneren
Blouses/Overhemden
SuperKort 15
Pluizen spoelen
Pompen / Centrifugeren
Hygiënische lage temperatuur
Wol handwas
Zijde
Speciale functies: voorzichtig drogen, drogen

Laatst bekende prijs: € 779.00

Bekijk alle Siemens was-droogcombinatie WD15G442NL reviews