Siemens sensoFresh wasmachine WM14T780NL review

Siemens sensoFresh wasmachine WM14T780NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens sensoFresh wasmachine WM14T780NL

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Sensofresh: effectief geuren verwijderen in korte tijd
De Siemens WM14T780NL beschikt over sensoFresh. Met sensoFresh kun je effectief geuren verwijderen in een hele korte tijd zonder te wassen. Zelfs uit kledingstukken die normaal gesproken te kwetsbaar zijn om in de wasmachine te wassen, zoals nette jurken of blazers. Het sensoFresh- en trommelreinigingsprogramma maken gebruik van actieve zuurstof. Hierdoor hoef je geen wasmiddel te gebruiken. Ook kun je met sensoFresh op lage temperaturen tot 40 graden hygienisch schoon wassen. De intelligente, duurzame en stille iQdrive motor met 10 jaar garantie zorgt goed voor je was.
Extra snel en zuinig wassen
Versnel het wasproces met maximaal 65% dankzij de VarioSpeed-optie. Met de optie super15 was, spoel en centrifugeer je je was in 15 minuten. Deze Siemens wasmachine heeft sensoren waarmee automatisch de hoeveelheid wasgoed wordt gemeten. Hierdoor wordt het waterverbruik aangepast en zal de wasmachine nooit meer water verbruiken dan nodig. De Siemens WM14T780NL behoort tot de zuinige energieklasse A+++-30%.
Eenvoudig te bedienen dankzij het directselect-display
De Siemens WM14T780NL is makkelijk te bedienen dankzij de tiptoetsen op het grote display en de handige draaiknop. Met een lichte aanraking op het bedieningspaneel selecteer je bijvoorbeeld de bijvulfunctie. Deze functie zorgt ervoor dat het reeds gestarte programma wordt gepauzeerd. Zo kun jij vergeten wasgoed, zoals een achtergebleven sok, in de trommel bijvoegen.
Bekijk alle Siemens wasmachines

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle Siemens sensoFresh wasmachine WM14T780NL reviews