Siemens sensoFresh wasmachine WM16W790NL review

Siemens sensoFresh wasmachine WM16W790NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens sensoFresh wasmachine WM16W790NL

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Siemens sensoFresh wasmachine WM16W790NL
Een stille machine met een capaciteit van 9 kilo, een machine met ruime keuzemogelijkheden, een wasmachine met een A+++ -30% energielabel, die betrouwbaar is en lang meegaat. Siemens combineert het allemaal in één perfecte wasmachine. De wasmachine is te bedienen via een groot, overzichtelijk LED-display om de programmaduur, temperatuurselectie, max. toerental, resterende tijdsduur en 24 u eindtijd instelling, sensoFresh intensiteit en verbruiksindicatie te overzien.
Veelzijdig, sterk en zuinig
Een machine die nog zuiniger is dan de Siemens sensofresh is niet te vinden. Hij heeft energielabel A+++-30%. Dat is 30% zuiniger dan de gewone energiescore kan weergeven, dus je weet zeker dat je geen energie verspilt als je wast. Het design van de zijwanden en de motor zijn ontworpen om zo min mogelijk geluid te verspreiden, en zowel de wasklasse als de droogklasse scoren een A. Je kunt een handig snel programma van 15 minuten kiezen voor een klein wasje tussendoor, en er zijn speciale programma's voor wol en zijde. De machine beschikt over interieurverlichting, een kinderslot een uitgestelde start en een resterende tijd indicatie. Kortom, een luxe uitgevoerde wasmachine met veel handige opties, een grote capaciteit van 9 kilo en een krachtige centrifuge met 1600 rotaties per minuut.
Speciaal voor buitensporters
Met sensofresh kun je snel en efficiënt op lage temperaturen wassen. Vuil en geurtjes verdwijnen in korte tijd, ook als je delicate stoffen wilt reinigen. Dat kan omdat sensoFresh actieve zuurstofdeeltjes gebruikt. Ook zonder water kun je zo je kleding opfrissen. Siemens heeft deze wasmachine voorzien van een krachtige en duurzame iQdrive-motor waar je 10 jaar garantie op krijgt. Dit is dus echt een degelijke machine waar je lang plezier van zult hebben. Heb je vaak extra vuile kleding te wassen omdat je aan buitensport doet of omdat de kinderen het leuk vinden om door de modder te rollen? Geen probleem, want Siemens heeft een speciaal programma voor sport- en outdoorkleding ontwikkeld. Laat de kinderen dus zorgeloos ravotten en cross met je mountainbike door de plassen. Je Siemens wasmachine heeft er geen enkel probleem mee.
Aanvullende wasprogramma's:
Centrifugeertoerental
EcoPerfect
Extra snel 15 min.
Extra spoelen
Klaar
Licht strijken
Outdoor
Overhemden
snel/mix
SpeedPerfect
Start / Bijvullen
Temperatuurkeuze
Voorwas
Bekijk alle Siemens producten

Laatst bekende prijs: € 929.00

Bekijk alle Siemens sensoFresh wasmachine WM16W790NL reviews