Siemens was/droog-combinatie WD15G441NL review

Siemens was/droog-combinatie WD15G441NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens was/droog-combinatie WD15G441NL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De ideale was-droogcombinatie voor het hele gezin
Extra snel een schone én droge was? Met de Siemens WD15G441NL kan dat. Met speedPerfect verkort je de wastijd met maar liefst 65 procent. Deze zuinige was-droogcombinatie spaart dus niet alleen water en energie, maar ook tijd.
Een perfect wasresultaat met varioPerfect
Een was-droogcombinatie is erg handig als je geen ruimte hebt voor een aparte wasmachine en een aparte droger. De Siemens WD15G441NL combineert wassen en drogen in één apparaat dat is uitgerust met de nieuwste Siemens-technologie. Met varioPerfect kunt je extra snel of extra zuinig wassen. Met speedPerfect verkort je de was tijd tot 65 procent. Je kunt speedperfect gebruiken in alle normale en speciale wasprogramma’s, met uitzondering van het wol/handwas- en het snelwasprogramma superKort 15. Dat geldt ook voor ecoPerfect. Hiermee bespaar je tot 50 procent energie per kilo wasgoed en heb je een perfect wasresultaat.
Bespaar water met waterPerfect
De Siemens WD15G441NL is ook uitgerust met waterPerfectPlus. Dit systeem meet automatisch het exacte volume van de was inde trommel. Aan de hand daarvan berekent de machine de juiste hoeveelheid water, zodat je nooit water verspilt. Daarmee is de Siemens WD15G441NL ook heel geschikt voor kleine wasjes of een enkel overhemd. De Variosoft trommel kun je instellen op uiterst voorzichtig of juist intensief wassen. Ook het drogen kun je instellen op voorzichtig, zodat ook je fijne was veilig wordt gedroogd.
iQdrive: stil, krachtig en duurzaam
De Siemens WD15G441NL heeft met iQdrive een volledig nieuw motorconcept. Dit werkt met magneten, waardoor er geen wrijving ontstaat tussen de bewegende delen. Bovendien is de motor ook bijzonder stil, energiezuinig en slijtvast door deze technologie.
Optimaal bedieningsgemak
Het display toont alle relevante informatie over het wasprogramma en biedt optimaal bedieningsgemak en flexibiliteit tijdens het wassen. Het display toont alle programmastappen en geeft informatie over de temperatuur en snelheid. Daarnaast biedt het display extra functies, waaronder de 24-uurs eindtijduitstel en het geeft aan wanneer de trommel te zwaar beladen is. Daarmee is de Siemens WD15G441NL de ideale was-droogcombinatie voor het hele gezin.

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle Siemens was/droog-combinatie WD15G441NL reviews

About the Author