Siemens wasmachine WM14T321NL review

Siemens wasmachine WM14T321NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens wasmachine WM14T321NL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Alles over de Siemens WM14T321NL wasmachine
De Siemens WM14T321NL is ultrazuinig (energieklasse A+++ -30%) én stil. In combinatie met de veilige waterbescherming en de prettige programmakeuze is dit een gebruiksvriendelijke wasmachine. Hij is voorzien van een slijtvaste Siemens iQdrive motor!
Progamma's en instellingen van de Siemens WM14T321NL
Snel even een was draaien doe je in een handomdraai met de Siemens WM14T321NL. Het is zelfs mogelijk om een was te draaien in slechts 15 of 30 minuten! Bij de programma's die je kiest, kan je extra functies instellen. Denk bijvoorbeeld aan anti-kreuk, eco, spoelen en speed. Vertrouwde programma's zoals onder meer katoen, donkere was, wol en delicate stoffen zal je allemaal terugvinden op de Siemens WM14T321NL. De trommel biedt ruimte aan maximaal 7 kilo wasgoed en het bedienen doe je met het handige touchdisplay. Op het grote display lees je precies in welke programmafase de machine zich bevindt met jouw was! 
Gebruik en eigenschappen van de Siemens WM14T321NL
De gebruiksvriendelijke Siemens WM14T321NL doet er alles aan om je wasbeurten soepel te laten verlopen. Storingen of een teveel aan wasmiddel worden allemaal aangegeven op het display. Om jouw tijd te besparen, is de machine voorzien van een zelfreinigend systeem. Voor extra veiligheid is de Siemens WM14T321NL voorzien van een kinderslot. 
Een uniek Siemens concept: de iQdrive motor!
Wat de Siemens WM14T321NL zo duurzaam en zuinig maakt is de iQdrive motor. Deze unieke motor werkt met magneten. Dit neemt de wrijving weg die er normaal ontstaat tussen de losse delen. Hierdoor is de motor stil, zuinig en nauwelijks aan slijtage onderhevig waardoor de wasmachine langer meegaat! Qua zuinigheid valt de Siemens dan ook in de energieklasse A+++ -30%. Dit houdt in dat de Siemens WM14T321NL maar liefst 30% zuiniger is dan de gebruikelijke A+++ machines.  [h4]Bijzonder zuinig en vriendelijk in het gebruik[/h4] De Siemens WM14T321NL past met de vertrouwde programma's én snelle programma's goed in een druk leven. Door de duurzame en stille motor is het op elk moment van de dag mogelijk om prettig je was te kunnen draaien. Deze wasmachine gaat lang met je mee en op de iQdrive motor wordt dan ook 10 jaar garantie geboden!

Laatst bekende prijs: € 479.00

Bekijk alle Siemens wasmachine WM14T321NL reviews

About the Author