Siemens wasmachine WM14W461NL review

Siemens wasmachine WM14W461NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens wasmachine WM14W461NL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Siemens wasmachine WM14W461NL
Kies voor een moderne, betrouwbare wasmachine die zijn werk stil en zuinig doet. De Siemens wasmachine scoort hoog op gebruiksgemak en variatie in programma’s en gaat jarenlang mee. Deze superzuinige wasmachine verbruikt tot wel 30% minder energie dan een A+++ label en heeft een capaciteit van 8kg.
Programma's
Deze wasmachine beschikt over een speciaal programma voor sport- en outdoorkleding. Dit programma heet het superKort 15 programma en is voor klein licht vervuilde wasjes en heeft kortere wasstappen voor spoelen en centrifugeren. Ideaal voor sporters die hun kleding telkens weer moeten wassen, hoewel die niet erg vuil is. Daarnaast beschikt deze Siemens ook over andere speciale programma's: Afpompen, Outdoor, Blouses/Overhemden, Snel+mix, Spoelen / Centrifugeren, Hygiëne, Dekbed, Wol handwas en Fijn/Zijde. Je kiest gemakkelijk met de programmaknop het gewenste programma. Alles is duidelijk zichtbaar op het LCD scherm. Het grote display zorgt voor optimaal gemak en maximale flexibiliteit bij het wassen. Je ziet in een oogopslag alle relevante informatie over het wasprogramma zoals programmastappen, temperatuur en snelheid.
Fluisterstil
Een machine die je bijna niet hoort is ideaal, in welke ruimte je hem ook neerzet. Ook als je gebruik maakt van goedkope nachtstroom is een stil werkende machine eigenlijk een must. Deze Siemens is ontwikkeld om zo min mogelijk lawaai te maken. Dat zie je aan de speciale zijwanden en dat hoor je als er maximaal 48 decibel geproduceerd wordt tijden de was. De centrifugeersnelheid is aan te passen. Bij het maximale toerental van 1400 rotaties per minuut is het geluidsniveau ongeveer 72 decibel. Gebruikers zijn zeer tevreden over deze wasmachine. De machine heeft wasklasse A en wast dus goed schoon. Er is een handig kort programma voor een wasje tussendoor, en een uitgebreid programma voor de modderige, vuile was van outdoor-sporters. Ook de startuitstel-functie, de halve belading en de resterende tijd-indicatie zijn prettig in het gebruik.
Superzuinig
Siemens levert met deze machine een zeer zuinige wasmachine af die met gemak de hoogste energie-efficiëntieklasse scoort, A+++-30%. Zuiniger dan dat is er niet. Met 0,74 kilowatt is de was gedaan. Op jaarbasis verbruikt de machine ongeveer 137 kilowatt, en dat is echt zuinig. Alle keuzeprogramma's kunnen ook extra snel (speed perfect) of extra zuinig (eco) worden gedraaid. Zo kun je dus kiezen of je energie of tijd wilt besparen. In een gezin waar soms iemand meteen die ene broek weer aan wil of soms een berg lakens tegelijk gewassen moeten worden is dat een keuze die veel voordelen biedt. Deze moderne Siemens machine met iQdrive motor, met aquastop en sopschuimbewaking is een wasmachine die je heel lang met veel plezier zult gebruiken. Je kiest voor een degelijke machine met vele handige functies die fijn wast.

Laatst bekende prijs: € 829.00

Bekijk alle Siemens wasmachine WM14W461NL reviews

About the Author