Siemens wasmachine WM16T420NL review

Siemens wasmachine WM16T420NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens wasmachine WM16T420NL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Siemens iQ500 wasmachine
De was doen is echt één van die klusjes waar nooit een eind aan komt. Als je de was gestreken en wel weer in de kast hebt liggen, ligt er alweer een nieuwe stapel te wachten. Juist omdat je vaak gebruikt maakt van de wasmachine, is het fijn om een zuinig exemplaar te hebben. De Siemens wasmachine WM16T420NL is een zuinige wasmachine met energielabel A+++-30%. De wasmachine wast wel 30% zuiniger dan andere wasmachines.
Goed voor het milieu én goed voor je was
De Siemens wasmachine WM16T420NL is een wasmachine met veel handige functies. De wasmachine beschikt over een iQdrive motor. Dit is een motor met magneetjes die er voor zorgen dat er geen wrijving ontstaat tussen bewegende delen. Ook heeft dit als resultaat dat de wasmachine erg stil is. Als je 's avonds laat nog een wasje wil draaien, hoef je je dus niet druk te maken om de buren. De Siemens wasmachine WM16T420NL beschikt over een extra grote LED-display. Hier kun je allerlei informatie vinden, zoals hoe lang het nog duurt, wat het programma is en wat de beladingscapaciteit is. De waterPerfect Plus functie heeft sensoren die de hoeveelheid was detecteren en het waterverbruik hier op aanpassen. Voor een grote was wordt er veel meer water verbruikt dan voor een paar sokken en shirts. Zuinig, en je bespaart iedere wasbeurt geld.
Voordelen aan de Siemens wasmachine WM16T420NL
Zuinig met energielabel A+++-30%
Geen verspilling dankzij waterperfect plus
Schone en effectieve wasverzorging dankzij 'Wave' trommelstructuur
24-uurs eindtijduitstel functie
Wascapaciteit van 8 kilo
Stil in gebruik
Gebruiksvriendelijke wasmachine
Ben je op zoek naar een wasmachine die goed is voor het milieu, je portemonnee en natuurlijk voor je was? Dan is de Siemens wasmachine WM16T420NL een goede optie. Het is een zeer gebruiksvriendelijke wasmachine dankzij het grote display en de vele opties die je hebt. Grote handdoeken, katoenen shirts, wollen truien of delicate babykleding; voor elk type wasgoed heeft de Siemens wasmachine WM16T420NL een geschikt programma.

Laatst bekende prijs: € 612.00

Bekijk alle Siemens wasmachine WM16T420NL reviews

About the Author