Siemens wasmachine WMH6Y741NL review

Siemens wasmachine WMH6Y741NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens wasmachine WMH6Y741NL

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Snel en grondig wassen met de Siemens WMH6Y741NL
Je kunt tegenwoordig niet meer zonder een goede wasmachine. In ieder modern huishouden zijn we eraan gewend dat onze vuile was snel en grondig gedaan wordt. Als je op zoek bent naar een nieuwe wasmachine van topkwaliteit, dan is de aanschaf van de Siemens WMH6Y741NL een slimme keuze. Deze iSensoric Premium wasmachine heeft WLAN verbindingsmogelijkheden en een sensorgestuurde anti-vlekken systeem. Eenvoudig te bedienen met de Home Connect App!
Het dagelijks gemak van wassen met een innovatief apparaat
Met een wasmachine als de voorlader Siemens WMH6Y741NL ontdek je het gemak van dagelijks wassen met een innovatief apparaat waarop je altijd kunt vertrouwen. Dankzij het speciaal ontwikkelde nieuwe iQdrive motorconcept, is er geen wrijving tussen bewegende delen meer. Hierdoor ontstaat een slijtvaste werking en wordt de motor stiller en energiezuiniger. De wascapaciteit van 9 kg maakt deze wasmachine nog aantrekkelijker. Ook het geavanceerde Anti-vlekken systeem is een welkome extra die ervoor zorgt dat de 16 meest voorkomende vlekken moeiteloos verwijderd worden. Het superkorte 15-minuten wasprogramma van dit model wasautomaat stelt je in de gelegenheid om licht vervuild wasgoed extra vlot te reinigen. Op het grote overzichtelijke display kun je in een oogopslag het wasprogramma, de programmastappen, de temperatuur en de snelheid aflezen. De 24-uurs eindtijduitstel functie zorgt voor nog meer flexibiliteit bij het doen van de was. Daarbij dragen de AquaStop-functie, de Spoelen Plus functie en de Sopschuimbewaking bij aan het praktisch nut van deze wasautomaat. De Siemens WMH6Y741NL kies je onder andere voor:
Het innovatieve iQdrive motorconcept
Een flinke wascapaciteit van 9 kg
Een geavanceerd Anti-vlekken systeem
Een superkort 15-minuten wasprogramma
Een AquaStop-functie
Fluisterstil gebruik
Zelfreinigende werking
Energie-effici├źntieklasse A+++-30%
Een veilig kinderslot
10 jaar garantie op de iQdrive motor
Snel en eenvoudig bestellen bij BCC
Je kunt de Siemens WMH6Y741NL snel en eenvoudig in de online winkel van BCC bestellen of persoonlijk aanschaffen in een van de filialen. Je kunt daarbij rekenen op een goed advies, heldere voorwaarden, snelle levering en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Laatst bekende prijs: € 749.00

Bekijk alle Siemens wasmachine WMH6Y741NL reviews