Thomson was/droog-combinatie THWD 1486 EU review

Thomson was/droog-combinatie THWD 1486 EU review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Thomson was/droog-combinatie THWD 1486 EU

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Snel je was klaar met de Thomson was/droog-combinatie
Wassen is voor veel mensen geen hobby, waarom maken we het onszelf dan niet makkelijker? Met de was/droog-combinatie van Thomson heb je een wasmachine en een droger in één. Je hoeft na het wassen niets meer op te hangen, of naar een andere machine te verplaatsen. Dat maakt het hele proces een stuk gemakkelijker. De was/droog-combinatie zorgt er ook voor dat je geen onnodige apparaten in huis hebt staan en dus extra ruimte over houdt. Essentieel voor de kleinere woningen maar ook fijn voor grote woningen.
Wassen wordt een feest
Met de Thomson was/droog-combinatie THWD 1486 wordt de was doen een feest. De machine heeft een capaciteit van acht kilo, je kunt er dus heel wat in kwijt. Moet je nodig een wasje draaien maar ben je de hele dag van huis? De Thomson was/droog-combinatie is voor te programmeren. Zo kun je voor je van huis gaat precies instellen wanneer je wil dat de was gaat draaien. Dit voorkomt muffe kleding die uren in de machine blijft liggen en zorgt voor een lekkere schone was als je thuis komt. Ook kleding die nog niet perse in de was hoeft maar wel een opfrisbeurt kan gebruiken, kun je in de Thomson was/droog-combinatie doen. Met het korte programma laat je een frisse wind door je kleding gaan, zodat je de kleding weer gerust kunt dragen. Waarom kiezen voor de Thomson was/droog-combinatie THWD 1486 EU?
Ruimtebesparend want je hebt maar één machine nodig;
Energiezuinig met energielabel A;
Minder tijd besteden aan de was, meer tijd voor leuke dingen;
Makkelijk in gebruik met ingebouwde display
Klaar voor een efficiënter huishouden?
Dankzij de Thomson was/droog-combinatie verloopt het huishouden een stuk efficiënter. Zoek je een energiezuinig apparaat dat schoon wast en direct droogt? Dan is de Thomson was/droog-combinatie een uitstekende keus.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Thomson was/droog-combinatie THWD 1486 EU reviews