Thomson was/droogcombinatie THWD14860EU review

Thomson was-droogcombinatie THWD14860EU review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Thomson was-droogcombinatie THWD14860EU

Product informatie:

Was/droog combinatie
De Thomson THWD14860EU is een was/droogcombinatie met ruime capaciteit om 8 kilo te wassen en 6 kilo te drogen en heeft daarbij maar een diepte van 47 centimeter.
 
Wassen en drogen
Met de THDW14860 was je kleding perfect schoon en kun je de kleding ook nog eens drogen. Wel zo makkelijk als je weinig ruimte hebt. Daarbij is de was/droogcombinatie slechts 47 centimeter diep waardoor deze nog minder ruimte in beslag neemt. De THDW14860 heeft verschillende programma’s om jouw wasgoed zo voorzichtig mogelijk te wassen. Zo heeft de Thomson een wolprogramma die het mogelijk maakt om delicate vezels grondig te wassen zonder ze te beschadigen. Met het programma handwas kunt je een complete wascyclus uitvoeren voor kleding die 'met de hand wasbaar' op de etiketten aangeeft. Of was sportkleding of outdoorkleding met het Sport Textiles-programma, waardoor ook deze kleding goed schoon wordt en er lang mooi uit blijft zien.
 
Snel
De Thomson THDW14860 is ook de ideale machine voor als je snelle wasjes wilt kunnen draaien. Het snelle programma is bijvoorbeeld ideaal voor een kleine lading licht vervuild wasgoed of het opfrissen van shirts die te lang in de kast zijn achtergebleven. Het is zelfs mogelijk om binnen een uur tijd een klein wasje zowel te wassen als de drogen.
 
Eenvoudig in gebruik
Dankzij het grote display kun je de programma’s eventueel nog zelf eenvoudig aan passen. Stel bijvoorbeeld de start uit of pas de droogtegraad van het drogen aan. Het scherm laat ook de resttijd nog zien zodat je precies weet hoelang de machine nog bezig is met jouw wasgoed.

Laatst bekende prijs: € 449.00

Bekijk alle Thomson was-droogcombinatie THWD14860EU reviews

About the Author