Thomson wasmachine TW 1016 EU review

Thomson wasmachine TW 1016 EU review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Thomson wasmachine TW 1016 EU

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Vaak en veel wassen is geen probleem met de Thomson TW 1016 EU
Als je vaak en veel moet wassen, dan is een wasmachine als de Thomson TW 1016 EU een echte uitkomst. Met deze moderne wasautomaat heb je de beschikking over een extra grote trommel met een capaciteit van maar liefst 10 kg. Zeker wanneer je een groot gezin hebt, kun je aan dit apparaat erg veel plezier beleven. Het verwerken van wasgoed voor 5 personen is met dit model van topfabrikant Thomson geen enkel probleem.
Zuinig met energie én je kleding
De slimme startuitstel functie maakt het mogelijk om deze wasmachine tot 24 uur voor te programmeren. Zo kun je bijvoorbeeld tegen het aantrekkelijke lage nachttarief ’s nachts je was drogen. Met energieklasse A+++ was je tot 30 procent zuiniger. Naast de noodzakelijke standaardprogramma’s, beschikt de Thomson TW 1016 EU over speciale uitgekiende programma’s voor onder andere extra delicate weefsels, sportkleding, jeans, eco-kleding en wol. Deze eersteklas wasmachine heeft een speciaal ontwikkeld Eco-programma waarmee je nog meer water en energie bespaart. Het geluidsniveau is opvallend laag, wat voor een extra plezierig stuk comfort zorgt. De centrifugesnelheid bedraagt maar liefst 1600 RPM. Het compacte ingebouwde overzichtelijke en eenvoudig te bedienen lcd-display met led-indicatoren zorgt voor nog meer efficiëntie en gebruikersgemak. De Thomson TW 1016 EU verschaft je het gemak van:
een extra grote trommelcapaciteit van 10 kg
een handige startuitstel functie tot 24 uur
programma’s voor tere weefsels
een Eco-programma voor extra besparing
een aantrekkelijk laag geluidsniveau
een centrifugesnelheid van 1600 RPM
een eenvoudig te bedienen lcd-display
een kinderslot
Eenvoudig aanschaffen bij BCC
Je kunt de Thomson TW 1016 EU wasmachine snel, eenvoudig en tegen een scherpe prijs aanschaffen bij BCC, dé specialist op het gebied van consumentenelektronica. Dit kan persoonlijk bij een van de BCC-vestigingen of via de overzichtelijke online winkel. In alle gevallen mag je daarbij vertrouwen op maximale service, uitstekende voorwaarden, goede adviezen en snelle levertijden.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Thomson wasmachine TW 1016 EU reviews

About the Author