Thomson wasmachine TW814BKEU review

Thomson zwarte wasmachine TW814BKEU review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Thomson zwarte wasmachine TW814BKEU

Product informatie:

Zuinig wassen met de Thomson wasmachine TW814BKEU
Deze A+++ wasmachine valt meteen op door het unieke ontwerp. Met een diepte van 47 cm is hij zeer compact, zodat hij prima in kleine keukens past. Het vulgewicht is 8 kg, dus hij is ook geschikt voor grotere huishoudens.
Design en bediening
De Thomson wasmachine TW814BKEU is uniek door zijn compacte ontwerp. Daarbij kan je kiezen uit de kleuren zwart en wit, om de Thomson TW814BKEU perfect te combineren met jou interieur. Ondanks de diepte van 47 cm, heeft deze wasmachine een vulgewicht van 8 kg. Hij is dus uitstekend geschikt voor grotere huishoudens die niet alle ruimte hebben. Met de Thomson TW814BKEU is het prettig wassen, elke keer weer. Hij centrifugeert met maximaal 1400 omwentelingen per minuut, zodat je was er droog uitkomt. De antischuimfunctie elimineert een teveel aan schuim en geeft je het signaal om de volgende keer minder wasmiddel te gebruiken. Je bedient de wasmachine met een draaiknop en touch toetsen. Het kinderslot voorkomt dat jouw kleintje met de knoppen aan de slag gaat. De resterende tijd indicatie lees je af op het ingebouwde display, zodat je altijd weet hoe lang de cyclus nog duurt.
Comfortabel wassen met de Thomson wasmachine TW814BKEU
Op de Thomson TW814BKEU vind je een aantal prettige basisprogramma's, waaronder een snelle was. Zo kan je je favoriete kledingstukken snel opfrissen als dat nodig is. Met de uitgestelde start timer kan de wascyclus beginnen op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Zo kan je bijvoorbeeld 's nachts een was draaien, zodat je gebruik kan maken van het nachtstroom tarief. Met een geluidsniveau van 59 dB (wassen) en 78 dB (centrifugeren) kan je hem prima laat op de avond aanzetten zonder teveel overlast.
Praktisch, compact en ultra zuinig
De Thomson wasmachine TW814BKEU is een zuinig apparaat, zonder toeters en bellen. Hij bevat uitstekende basis wasprogramma's (waaronder één snel programma) en is voorzien van een prettige bediening met resterende tijd indicatie. Het compacte formaat past in elke ruimte. Met zijn lage energieverbruik is de Thomson TW814BKEU een aanwinst voor elk huishouden. Kies uit een witte of zwarte uitvoering.

Laatst bekende prijs: € 379.00

Bekijk alle Thomson zwarte wasmachine TW814BKEU reviews

About the Author