Whirlpool FWDD1071681WS EU review

Whirlpool FWDD1071681WS EU review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Whirlpool FWDD1071681WS EU

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Whirlpool FWDD1071681WS EU
Dankzij deze wasdroogcombinatie hoef je maar één apparaat aan te schaffen, terwijl je wel de mogelijkheid hebt om het wasgoed te wassen én te drogen. Andere voordelen zijn een energie-efficiëntieklasse van A+ en verschillende wasprogramma's.
Heerlijk schoon dankzij diverse wasprogramma's
Door het wasprogramma aan te passen aan het wasgoed in de machine, kun je jouw was weer heerlijk schoon krijgen en ondertussen jouw kleding wel optimale bescherming bieden. Zo is er bijvoorbeeld een WoolExcellence-programma dat uitermate geschikt is om wollen wasgoed te reinigen. Wasgoed in felle kleuren kan juist weer gewassen worden met het Colour15 programma, zodat de kleuren langer hun intensiteit blijven behouden. Het Was&Droog45 programma is geschikt voor verschillende soorten wasgoed. De kracht van dit programma is dat het textiel wast én droogt in 45 minuten. Dit is mogelijk tot een gewicht van één kilogram. Het SteamCare programma zet stoom in om onaangename geurtjes te verwijderen. Bovendien worden ook kreukels in het wasgoed zichtbaar minder.
Efficiënt gebruik van energie
Energie-efficiëntieklasse A staat voor een gemiddeld jaarlijks energieverbruik van 220 kilowattuur. Het efficiënte gebruik van energie zorgt ervoor dat de kosten voor energie lager uitvallen en is bovendien beter voor het milieu.
Ruime trommel maakt zachte trommelbewegingen
Dankzij de wascapaciteit van tien kilogram kun je veel wasgoed tegelijk verwerken. Ideaal voor grotere huishoudens van vier personen of meer. De droogcapaciteit van het apparaat is zeven kilogram. De SoftMove technologie zorgt ervoor dat de trommel zachtjes beweegt. Het voordeel hiervan is dat de gekleurde was optimaal beschermd wordt. Bovendien blijft ook de pasvorm van de kledingstukken langer mooi. De Whirlpool FWDD1071681WS EU is een wasmachine die dankzij de grote trommelinhoud zeer geschikt is voor de wat grotere huishoudens. Omdat het een was en droogcombinatie in één is, ben je minder ruimte kwijt dan wanneer je twee aparte apparaten moet plaatsen. De keuze uit verschillende wasprogramma's en de SoftMove technologie zorgen ervoor dat het wasgoed langer mooi blijft en je dus langer kunt genieten van jouw kledingstukken.

Laatst bekende prijs: € 749.00

Bekijk alle Whirlpool FWDD1071681WS EU reviews

About the Author