Whirlpool was/droog-combinatie WWDC9614 Outlet review

Whirlpool was/droog-combinatie WWDC9614 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Whirlpool was/droog-combinatie WWDC9614 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Whirlpool WWDC9614 was droog combinatie
Ben je klein behuisd en heb je geen ruimte voor een aparte wasdroger? Met de energiezuinige en veelzijdige Whirlpool WWDC9614 was droog combinatie heb je een wasmachine en droger in een!
Ruime vulcapaciteit, laag in verbruik
De Whirlpool WWDC9614 is een veelzijdige wasdroogautomaat met een flinke capaciteit. De trommel biedt ruimte aan maar liefst 9 kg wasgoed en 6 kg aan drooggoed. Daarmee kun je een gemiddelde was van een kleine huishouding in één cyclus zowel wassen als drogen. Met een energielabel A is hij zuinig in het verbruik. De Whirlpool 6th Sense-technologie bestaat uit sensoren die tijdens het wassen de hoeveelheid water afstemt op de hoeveelheid wasgoed. Tijdens het drogen meten deze sensoren de vochtigheidsgraad in de trommel, en passen de droogtijd en temperatuur aan. Zo spaar je bij elke wasbeurt niet alleen stroom en tijd uit, maar ook water.
Helder display voor 16 was- en droogprogramma’s
Je kunt de was- en droogfuncties uiteraard los van elkaar gebruiken. Via de tiptoetsknoppen rond het display geef je eenvoudig aan of je alleen wilt wassen of drogen of dat de wasdroogautomaat je was meteen droogt. Hiermee stel je ook de temperatuur in, het aantal toeren tijdens het centrifugeren (maximaal 1400) en je kunt hier de starttijd uitstellen. De machine biedt in totaal 16 wasprogramma’s en 16 droogprogramma’s, zodat je er elke soort wasgoed in kunt wassen én drogen. Het Colour 15°-programma is ideaal voor felle kleuren en synthetisch wasgoed. En als je snel een klein wasje wilt doen, dan zorgt het Was&Droog45’ programma ervoor dat je wasgoed in drie kwartier schoon én droog is. Het WoolExcellence-programma biedt extra zorg voor je wollen kleding.
Extra functies
De Whirlpool WWDC9614 is uitgerust met Steamcare. Deze functie werkt met de natuurlijke kracht van stoom en verwijdert onaangename geurtjes en vermindert kreukels in je kleding. Zo ruikt je wasgoed altijd fris en hoef je minder te strijken. De SoftMove-technologie zorgt ervoor dat de trommel zachte bewegingen maakt, zodat de kleur en pasvorm van je kleding optimaal worden beschermd. Kortom, de Whirlpool WWDC9614 was droog combinatie is een complete én compacte wasdroogautomaat voor al je was!

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Whirlpool was/droog-combinatie WWDC9614 Outlet reviews

About the Author