Whirlpool wasmachine FSCR70420 review

Whirlpool wasmachine FSCR70420 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Whirlpool wasmachine FSCR70420

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Een extra grote vulopening van 35 centimeter en een vulinhoud van wel 7 kilogram: we hebben het over de Whirlpool wasmachine FSCR70420. De zuinige energie-efficiëntieklasse A+++ maakt van deze machine een apparaat waar je echt wat aan hebt.
Een stille machine en een Direct Drive motor met levenslange garantie
Omdat de behuizing van de machine bestaat uit één stuk geeft de machine minder geluid af. Maar dat is niet het enige: de Direct Drive motor is direct op de trommel bevestigd met als effect dat de machine minder gaat trillen. Dit apparaat wordt niet zonder reden een ZEN-wasmachine genoemd. Whirlpool heeft zoveel vertrouwen in de Direct Drive motor dat ze een levenslange garantie op de motor hebben afgegeven. Je weet dus zeker dat je een apparaat in huis haalt met een motor waar je op kunt rekenen.
Fris wasgoed dat langer mooi blijft
De machine is voorzien van verschillende voorgeprogrammeerde wasprogramma's, zodat altijd het meest geschikte programma gebruikt kan worden voor jouw wasgoed en de was langer mooi blijft. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een snelwasprogramma van 30 minuten, maar ook voor een wolprogramma of katoenprogramma. De FreshCare en SoftMove technologie maken het verschil. FreshCare zorgt ervoor dat de kleding na het wassen zachtjes rondgedraaid wordt. Het effect hiervan is kleding die langer fris blijft en niet verstikt wordt. SoftMove maakt het mogelijk dat er aangepaste trommelbewegingen worden uitgevoerd voor elk wasprogramma. Deze functie zorgt ervoor dat de kleding ontzettend schoon wordt en de kwaliteit langer behouden blijft. Het apparaat kan automatisch bepalen hoeveel wasgoed er in de machine is. Doordat de machine dit kan meten, kan het apparaat ook bepalen hoeveel wasmiddel er nodig is om het wasgoed optimaal schoon te laten worden. Je kunt daardoor nooit teveel of te weinig wasmiddel aan de wasmiddellade toevoegen. Bij deze machine van Whirlpool is aan alle belangrijke productspecificaties gedacht: een extra grote opening, genoeg vulinhoud, diverse wasprogramma's en verschillende technologische toevoegingen die de was nog schoner maken en langer fris houden. Deze opsommingen in combinatie met een energie-efficiëntieklasse A+++ maken van deze machine het juiste apparaat om aan te schaffen.

Laatst bekende prijs: € 489.00

Bekijk alle Whirlpool wasmachine FSCR70420 reviews

About the Author