Whirlpool wasmachine FSCR90411 review

Whirlpool wasmachine FSCR90411 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Whirlpool wasmachine FSCR90411

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Slimme eigenschappen voor een snelle en schone was
De Whirlpool FSCR90411 is de perfecte wasmachine voor wie een hoop moet wassen en dat graag efficiënt doet. Met een maximale belading van 9 kg, 1400 toeren, een gebruiksvriendelijk display en diverse slimme functies wordt wassen een stuk makkelijker.
Extra efficiënt wassen
Heeft jouw huishouden elke week een berg met wasgoed waar je u tegen zegt? Dat is geen probleem voor deze Whirlpool FSCR90411. Met een vulgewicht van maar liefst 9 kg was je in één keer een heleboel textiel. De opening van de machine is extra ruim: 31 cm in doorsnee. In een mum van tijd heb je de trommel gevuld en weer uitgeladen. Zo zorg je dat je efficiënt met je tijd omgaat.
De perfecte wasmiddeldosering bij elke was
Wasmiddel goed doseren is belangrijk. Als je het goed doet, is je wasgoed optimaal schoon en fris en bespaar je geld door niet teveel te gebruiken. Deze Whirlpool helpt je hiermee. Dankzij de 6th Sense technologie vind je het perfecte evenwicht. Het wasmiddeldoseeradvies geeft exact aan hoeveel wasmiddel je moet gebruiken. Dat hangt af van de hoeveelheid was, maar ook de vuilheidsgraad en de waterhardheid. Niet alleen voor je wasgoed en je portemonnee fijn, ook het milieu wordt bespaard als je niet teveel wasmiddel gebruikt.
Eerste hulp bij vlekken
Geen vlek is te gek voor deze wasmachine. Met de BioStain 15º functie wordt je wasprogramma met ongeveer 10 minuten verlengd. Alle veelvoorkomende vlekken worden met deze functie aangepakt. Koffie, modder en bloed worden uit het textiel gewassen. Heb je last van zware vlekken? Ook daar weet deze Whirlpool raad mee. Behandel je wasgoed met een nabehandelingsproduct en de wasmachine zorgt dat de werking hiervan maximaal benut wordt om de vlekken te verwijderen.
Goed voor het milieu en je portemonne
Deze wasmachine helpt je om geld te besparen dankzij de extra zuinige eigenschappen van het apparaat. Met energieklasse A+++ bespaar je enorm, vooral als je hiermee een ouder model vervangt. Op jaarbasis is het energieverbruik 152 kWh. Ook fijn: de motor is koolborstelloos en daarmee een stuk duurzamer. Het huishouden wordt een stukje makkelijker met een slim apparaat zoals deze Whirlpool FSCR90411. Je wast een hele berg in één keer extra schoon. Slimme eigenschappen zoals het wasmiddeldoseeradvies en vlekkenprogramma zorgen ervoor dat je goed en efficiënt wast.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Whirlpool wasmachine FSCR90411 reviews

About the Author