Whirlpool wasmachine FWG81484WE NL review

Whirlpool wasmachine FWG81484WE NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Whirlpool wasmachine FWG81484WE NL

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Efficiënt met energie
De Whirlpool wasmachine FWG81484WE NL is een wasmachine die weet hoe je efficiënt met energie om moet gaan. Energielabel A+++ is hier dan ook het bewijs van. Met de Whirlpool wasmachine FWG81484WE NL kun je iedere keer met een gerust hart je was draaien. De wasmachine is goed voor het milieu én goed voor je was. Dankzij de verschillende wasprogramma's is er voor ieder type wasgoed een geschikt programma.
Een wasmachine met veel handige functies
De wasmachine beschikt over sensoren die meten hoeveel water en nodig is om de was schoon te krijgen. De hoeveelheid water verschilt per wasbeurt en hangt af van de lading die je in de machine stopt. Het gebeurt waarschijnlijk vaak genoeg dat je niet thuis bent als de was klaar is. Het fijne aan de Whirlpool wasmachine FWG81484WE NL is dat er stoom door de machine heen gaat en de trommel rustig blijft draaien als het wasprogramma klaar is. De was blijft fris en gaat niet stinken. De wasmachine heeft 14 verschillende wasprogramma's. De Clean+ is een extra optie die je kunt gebruiken als je kleding hebt met veel vlekken. Zo krijg je zelfs die grote aardbeienvlek van het nieuwe witte shirtje af. De wasmachine gaat tot 1400 toeren waardoor je was al wat droogt en niet nog kletsnat uit de machine komt.
Voordelen aan de Whirlpool wasmachine FWG81484WE NL
Energiezuinig met energielabel A+++
Watermanagement voor optimale verbruik
FreshCare+ systeem houdt de was tot zes uur na wasbeurt fris
14 verschillende wasprogramma's
Wascapaciteit van 8 kilo
Vlekken maken geen kans met Clean+ optie
Maak het jezelf makkelijker
De was is een terugkerend klusje dat nooit echt af is. Met een goede wasmachine die goed is voor het milieu en je was effectief schoonmaakt, maak je het jezelf een stuk makkelijker. Je weet zeker dat kleding in één keer goed schoon is en ook als de was wat langer in de machine ligt, ruikt hij nog lekker fris.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Whirlpool wasmachine FWG81484WE NL reviews