Zanussi wasmachine ZWF71463W Outlet review

Zanussi wasmachine ZWF71463W Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Zanussi wasmachine ZWF71463W Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Gebruiksvriendelijke wasmachine van Zanussi
De grootste fabrikanten van wasmachines zetten hun ontwerpers in om zich met unieke features te onderscheiden van de competitie. Zanussi heeft met de Zanussi ZWF71463W een machine ontworpen die gebruiksvriendelijk is, maar ook voor een extra goed wasresultaat zorgt.
Nog schonere was dankzij AquaFall
Zanussi heeft voor haar wasmachines het AquaFall systeem ontwikkeld. Dit is een systeem waarbij speciale sproeiers ervoor zorgen dat de was nog meer wordt doorweekt dan anders. Dit heeft als gevolg dat de was nog schoner wordt gespoeld. Zo is de was die straks uit de wasmachine komt pas echt heerlijk fris!
Zuinig met energie
Bij wasmachines worden energie labels uitgedeeld, waaraan je kunt zien hoe zuinig een bepaald apparaat precies is. Deze Zanussi ZWF71463W is ingedeeld in de uitzonderlijke energie klasse A+++. Dit houdt in dat je met deze wasmachine zeker weet dat je nooit teveel energie gebruikt. Dat scheelt straks toch weer in je jaarafrekening.
Zelf bepalen wanneer de was klaar is
Je bent van wasmachines vast wel gewend dat je in kunt stellen wanneer het programma begint. Maar is het eigenlijk niet nog handiger om in te kunnen stellen wanneer het programma klaar is? Dat kan met deze Zanussi, die het je mogelijk maakt om van te voren te bepalen wanneer het programma afgelopen moet zijn. Als je dan thuis komt van je werk staat de schone was al op je te wachten.
Kort wassen met een kort programma
Als je een was hebt die eigenlijk maar heel kort gewassen hoeft te worden, dan heeft de ZWF71463W van Zanussi een handig programma voor je. Het is namelijk mogelijk om een programma op te starten waarmee je slechts 30 minuten op 30 graden wast. Dit is een energievriendelijk programma waarmee je de was in de machine toch heel goed schoon kunt krijgen.

Laatst bekende prijs: € 349.00

Bekijk alle Zanussi wasmachine ZWF71463W Outlet reviews

About the Author