Zanussi wasmachine ZWF71663 review

Zanussi wasmachine ZWF71663 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Zanussi wasmachine ZWF71663

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

h3>De Zanussi ZWF71663: het hele jaar door probleemloos wassen Wil je voor je wasgoed te allen tijde kunnen vertrouwen op een goed werkend apparaat, dan is de keuze voor de Zanussi ZWF71663 een verstandige beslissing. Met deze wasmachine kun je het hele jaar door probleemloos wassen met een optimaal resultaat. Je kiest met deze wasautomaat voor een topmodel van een bekende fabrikant met jarenlange ervaring op het gebied van wassen en drogen.
Ruime capaciteit en een eenvoudige bediening
Met zijn vulgewicht van 7 kg heeft de Zanussi ZWF71663 een aantrekkelijke ruime capaciteit. Ruim voldoende bewegingsruimte binnenin de trommel zorgt voor een perfecte verzorging van al je wasgoed die ook ten goede komt aan tere stoffen die zodoende zonder te veel belasting toch goed schoon worden. En zeker wanneer je een grote berg wasgoed hebt, komt een forse trommel vanzelfsprekend uitstekend van pas. De eenvoudige bediening doormiddel van knoppen maakt deze voorlader wasautomaat nog handiger in gebruik. Deze aantrekkelijk geprijsde wasmachine heeft een koolborstelloze Inverter Motor waarmee een langere levensduur, betere wasresultaten in minder tijd en een laag geluidsniveau worden bereikt. De FUZZY-LOGIC techniek analyseert de hoeveelheid wasgoed waarna het gekozen programma automatisch aan de belading wordt aangepast. Dit maakt het overbodig om zelf te kiezen voor een hele of halve belading. Zo kies je voor de modernste techniek die staat voor efficiëntie, duurzaam dagelijks gebruik, comfort en een energiezuinige werking. Het is dan ook niet voor niets dat je op deze machine 10 jaar fabrieksgarantie krijgt. Enkele sterke pluspunten van de Zanussi ZWF71663 zijn:
7 kg vulgewicht
een lage belasting van tere stoffen
duidelijke eenvoudige bediening
een praktisch FUZZY-LOGIC systeem
een moderne Inverter Motor
aangenaam laag geluidsniveau
een AquaStop-functie
Energie-efficiëntieklasse A+++
Natuurlijk bij BCC
De efficiënte en modern ontworpen Zanussi ZWF71663 wasmachine kun je natuurlijk snel en eenvoudig online bij BCC bestellen of direct aanschaffen in een van de filialen.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Zanussi wasmachine ZWF71663 reviews

About the Author