Zanussi wasmachine ZWF81663W review

Zanussi wasmachine ZWF81663W review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Zanussi wasmachine ZWF81663W

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Zanussi ZWF81663W: voor grote én kleine wasjes
Je wekelijkse was in één keer? Met de Zanussi ZWF81663W lukt dat? Deze wasautomaat heeft een extra grote vulopening en een trommel voor 8 kg wasgoed. Ideaal voor een groot gezin, maar ook voor kleine wasjes!
Extra grote wastrommel
Deze 1600 toeren wasmachine van Zanussi is ideaal voor grote gezinnen. De trommel heeft een extra hoge capaciteit voor maar liefst 8 kg wasgoed. Door de extra grote vulopening laad je je wasgoed gemakkelijk en snel in en uit. Zo kun je per wasbeurt meer wasgoed ineens wassen. Daarmee spaar je de energie en het water uit dat je anders bij extra wasbeurten gebruikt. Toch is deze wasmachine ook heel geschikt voor kleine wasjes. De wasautomaat is uitgerust met AutoSense, waarmee de cyclustijd en het water- en energieverbruik automatisch worden aangepast naar de grootte van de lading. Bij de start van het programma toont het display altijd eerst de programmaduur voor de maximale laadcapaciteit. Tijdens het wassen berekent het FuzzyLogic systeem automatisch de resterende programmaduur. Daarmee is de Zanussi ZWF81663W niet alleen geschikt voor een volle trommel, maar ook voor een enkel kledingstuk.
Verkort de wastijd
Een andere functie van de Zanussi ZWF81663W is de optie ‘Snel’. Hiermee kun je de wastijd tot de helft verkorten. Dat is wel zo handig als je weinig tijd hebt en toch nog even een wasje moet draaien, als er weinig tot geen vlekken in je wasgoed zitten of als je je was even wilt opfrissen. Met de optie ‘Intensief’ kun je erg vervuild wasgoed wassen. De Anti-kreuk-functie zorgt ervoor dat je wasgoed zo goed als kreukvrij uit de machine komt.
Inverter motor
De energie-efficiënte Inverter-motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via Zanussi.
Eenvoudig bedieningsgemak
De Zanussi ZWF81663W heeft een duidelijk bedieningspaneel waarmee je eenvoudig het wasprogramma en de diverse functies zoals ‘Snel’ en ‘Intensief’ kiest. Je kunt de temperatuur instellen en het display geeft de resterende tijd aan. Desgewenst kun je de eindtijd uitstellen tot 20 uur. Als de wasmachine klaar is, geeft hij een geluidssignaal. Het kinderslot en de duurzame én stille Inverter Motor maken de Zanussi ZWF81663W een complete wasmachine voor het hele gezin.

Laatst bekende prijs: € 398.00

Bekijk alle Zanussi wasmachine ZWF81663W reviews