Zanussi wasmachine ZWF8167NW review

Zanussi wasmachine ZWF8167NW review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Zanussi wasmachine ZWF8167NW

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Alles over de Zanussi ZWF8167NW
Met de Zanussi ZWF8167NW was je de kleren voor het hele gezin. Met zijn vulgewicht van 8 kilogram en zijn extra grote opening is het een zeer handige wasmachine.
Voor elke was het juiste programma
Dankzij het startuitstel start je de was op het moment dat het best voor jou past. Dit kan bijvoorbeeld 's nachts zijn, wanneer je profiteert van een laag elektriciteitstarief of overdag als je aan het werk bent. De tijd van dit startuitstel wordt weergegeven op een display. Ook de resttijd van het wassen zelf kun je aflezen van dit scherm. De grote vulopening van de Zanussi ZWF8167NW maakt het inladen en uitladen van de was zeer gemakkelijk. Centrifugeren gebeurt op een maximum van 1600 toeren per minuut. Dit pas je uiteraard aan als je dat wil. De Zanussi ZWF8167NW heeft een aantal standaard wasprogramma's, heel praktisch! Schakel je de Zanussi ZWF8167NW in, dan is automatisch het snelle en eenvoudige programma van 30 minuten op 30 graden geselecteerd. Ideaal na een drukke dag je kleren op te frissen en direct weer beschikbaar te hebben. Andere programma's die voorhanden zijn laten je toe katoen, synthetische stoffen, fijne was en wol te wassen. Bovendien is er een speciaal anti-allergisch wasprogramma, dat pollen doeltreffend uitschakelt. Dit steeds op een ecologische manier en met een optimaal berekend verbruik aan water.
Zuinig en ecologisch in gebruik
De Zanussi ZWF8167NW heeft de energieklasse A+++. Dit betekent dat het jaarlijks energieverbruik gemiddeld op 156 kWh ligt. Jaarlijks ga je ongeveer 9000 liter water verbruiken, een zeer goed resultaat. De Zanussi ZWF8167NW is ergonomisch in gebruik en onderhoudsvriendelijk. De afwerking zit in de details. Het vulbakje blijft altijd schoon omdat een krachtige straal alle wasproduct eruit spoelt en over de was verdeelt. De filter kun je gemakkelijk verwijderen en schoonmaken na een aantal wasbeurten. Met de Zanussi ZWF8167NW is ook aan de veiligheid gedacht. Zo is er bijvoorbeeld een kinderslot en is er een ingebouwde bescherming tegen overstromen. De voeten van het toestel zijn verstelbaar zodat de machine egaal op elke ondergrond staat. Het geluidsniveau is beperkt tot 51 dB. Kortom, op zoek naar de ideale wasmachine voor je gezin? Dan is de Zanussi ZWF8167NW een uitstekende keuze!

Laatst bekende prijs: € 449.00

Bekijk alle Zanussi wasmachine ZWF8167NW reviews

About the Author