Zanussi wasmachine ZWY61205WA review

Zanussi wasmachine ZWY61205WA review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Zanussi wasmachine ZWY61205WA

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Zanussi ZWY61205WA Vrijstaand Bovenbelading
Beschik je over beperkte ruimte voor jouw wasmachine? De nieuwe Zanussi LINDO100 bovenlader heeft een wascapaciteit van 6 kg en een zwiersnelheid van 1200 toeren. Deze wasmachine is perfect wanneer je minder dan 4 keer per week de was doet en neemt helemaal niet veel plaats in! EASY. Betrouwbaar. Snel. Easy. De LINDO100 is echt niet moeilijker dan dat. Jouw was schoon krijgen in 30 minuten is even makkelijk als op “Start” duwen. Zanussi's wasmachines verzekeren een gelijkmatige verdeling van het water en wasmiddel over het wasgoed. Verder kun je de cyclus laten eindigen wanneer het je het beste uitkomt, 's nachts bijvoorbeeld om ook de energiefactuur laag te houden of overdag op het moment dat je terug thuiskomt.
Schone kleding in slechts 30 minuten?
Met de eenvoudige gebruikersinterface biedt deze wasmachine je alles wat je echt nodig hebt. Druk gewoon op Start voor een wascyclus van 30 minuten.
Jouw was is klaar wanneer je dat wilt
Stel de start van de wascyclus uit met behulp van de Finish In-functie en selecteer wanneer je de was klaar wilt hebben. Kies een tijd tussen 3 en 20 uur en jouw was zal dan klaar zijn. In het display wordt aangegeven wanneer de was klaar zal zijn.
Het wasmiddelbakje blijft altijd schoon
Het wasmiddelbakje is altijd schoon dankzij de hoge druk waterstralen waardoor er geen plakkerige resten achterblijven en er geen schimmel wordt gevormd.
De makkelijke manier om jouw kleding snel te drogen
Het snelle en eenvoudige wasprogramma van 30 minuten op 30┬░ wordt automatisch geselecteerd wanneer je de wasmachine aanzet. Je hoeft alleen maar op start te drukken en de machine begint!
Nooit meer onaangename geurtjes in de wasmachine
Je hoeft het deksel van dit apparaat nooit meer open te laten om te luchten. Airflow-technologie voorkomt dat onaangename geurtjes en schimmel zich vormen, zo blijft de trommel altijd fris.
Was je kleding dubbel zo snel
Jouw kleding sneller schoon. Deze machine is voorzien van de optie QuickWash die de duur van de wascyclus tot 50% reduceert.

Laatst bekende prijs: € 449.00

Bekijk alle Zanussi wasmachine ZWY61205WA reviews

About the Author