Mio MIO Velo review

Mio MIO Velo review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Mio MIO Velo

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Mio Velo is een polsband met hartslag speciaal voor fietsers. Het apparaat verzend gegevens van snelheids- en cadenssensoren met ANT+-technologie direct naar iOS-apps voor smartphones. De Bluetooth Smart functie verzendt hartslaggegevens naar fietscomputers, fitness-apps en gps-horloges. Het horloge is slank, comfortabel en een nauwkeurig alternatief voor hartslagborstbanden.
De Mio VELO meet uw hartslag met de grootste nauwkeurigheid vanaf de pols, zodat u ongestoord en comfortabel kunt trainen. Bovendien verbindt hij uw bestaande ANT+-sensoren met Bluetooth Smart, zodat u uw hartslag-, snelheids- en cadansgegevens allemaal op één plek kunt bijhouden.
Laat het weer uw training niet bepalen. Of u nu in warm, koud, regenachtig of winderig weer traint, de ruige engineering van de Mio VELO is bestand tegen all trainingsomstandigheden. U kunt uw hartslag dus altijd met de grootste nauwkeurigheid in real time volgen. het horloge is waterbestendig tot op 30 meter diep/3 ATM/100 ft.
Mio VELO is vervaardigd uit zachte silicone en voelt licht en comfortabel aan tijdens het dragen aan de pols met een weergavescherm dat voorzien is van een gebogen oppervlak waarop uw activiteiten en hartslaggegevens worden weergegeven. Mio VELO werkt zonder borstriem en maakt het gemakkelijk om uw hartslag nauwkeurig op te volgen tijdens het trainen.

Laatst bekende prijs: € 119.00

Bekijk alle Mio MIO Velo reviews

Tags :

About the Author